Produkter for norditaliensk ost fra arla (69)

Floreffe Ost - Økologisk Natur

Floreffe Ost - Økologisk Natur

2,3kg Floreffe Natur Bio
MODNET PECORINO D O P - Modnet

MODNET PECORINO D O P - Modnet

Det produseres med melk hentet fra spesifikke opprinnelsesområder, som regulert av forskriftene fra Konsortiet for Forvaltning og Produksjon av Pecorino DOP. Germeringen skjer ved en temperatur som varierer mellom 35 og 38°C, og bruddet av ostemassen skal være i størrelse som kornkorn. Formen kan veie fra kg. 1,000 til kg. 3,500. Vår produksjon har en størrelse på omtrent kg. 1,800 per form og er modnet i minimum 120 dager. Duften er intens, og smaken er delikat bestemt.
METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

Osten METRO Chef Pecorino Romano DOP på 3 kg er en italiensk delikatesse, perfekt for å tilføre en autentisk smak til rettene dine. Med sin rike aroma og robuste smak, gir denne osten en rikdom av smaker til måltidene dine. Pakke på 3 kg for å imøtekomme dine restaurantbehov.
Modnet Pecorino Del Fiorini (Sauemelkost)

Modnet Pecorino Del Fiorini (Sauemelkost)

Ingredienser Pasteurisert Melk, Volterra Salt, Løpe, Melkesyrefermenter Melkens Opprinnelse Maremma Sauemelk Volum: 150g (±10%)
Frossen Charolaise kjøttdeig - 700g boks

Frossen Charolaise kjøttdeig - 700g boks

Charolaise kjøttdeig - 15% fett - 2 x 350g - rent storfekjøtt
Burrata og Stracciata - ost

Burrata og Stracciata - ost

Burrata og stracciata
Smørost fra Serra da Estrela

Smørost fra Serra da Estrela

Unn deg den kulinariske nytelsen av vår Butter cheese fra serra da estrela. Denne osten har en smøraktig tekstur og en delikat smak, laget av rå sauemelk og kardoon-rennet. Osten gjennomgår en langsom dreneringsprosess, noe som resulterer i en glatt og kremet tekstur. Med en modningsperiode på minst 45 dager, tilbyr denne osten en eksepsjonell smaksopplevelse.
Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g
HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

Smak: Intensiv Aroma: Karakteristisk for en sauost med aroma av svarte oliven Farge: Lys gul med mørke årer fra svart olivenkrem Konsistens: Hard
Lokale oster - Profesjonell ost Rungis

Lokale oster - Profesjonell ost Rungis

BUISSON er grossist av lokale oster, salg av osteprodukter med et utvalg av eksepsjonelle oster i Rungis. BUISSON: osten for profesjonelle. Vårt ostehus BUISSON, som ligger i Rungis, tilbyr også levering av oster til eksport.
Roquefort Blåost

Roquefort Blåost

Med sine krydrede noter er Roquefort Papillon elegant balansert mellom mykhet og smuldrethet. Denne rå sauemelkosten, modnet i naturlige huler, vil transportere deg rett til landskapet i Sør-Frankrike. Vekt: 100g
Senras Premium Ost - Modnet i 6 måneder

Senras Premium Ost - Modnet i 6 måneder

Plassert i et mer gourmet-segment, og med en glatt tekstur, gjennomgår Senras Premium Ost en 6-måneders modningsprosess som gir den en litt mer intens og langvarig smak. Vekt: 0,5 kg Vekt: 0,8 kg Vekt: 1,2 kg
Eikenøtt-Fôret 100% Iberico Svinne Skulder - Aljomar - Skinker og Pølser

Eikenøtt-Fôret 100% Iberico Svinne Skulder - Aljomar - Skinker og Pølser

Den eldste i vingården, fra 24 til 36 måneder med naturlig modning. Vekt per stykk 5 kg. Omtrent. Vekt: 4-6 kg
Safran Campanelle - Smaksatt håndlaget pasta

Safran Campanelle - Smaksatt håndlaget pasta

Pakking: - 240-grams pose Ingredienser: - Durumhvete mel* (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Safran (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Vann * Allergifremkallende ingrediens
Blokkost 15kg / Milram / "Anje" Holland

Blokkost 15kg / Milram / "Anje" Holland

Blokkost ca. 15kg Her tilbyr vi blokkost ca. 15kg Produsent-Milram: Milram-Edamer 40% Fett i.Tr. Milram-Edamer 30% Fett i.Tr. Milram-Gouda 48% Fett i.Tr. Produsent: "Antje" Holland: Anje-Holland - Edamer DOC 40% i.Tr. Anje-Holland - Gouda DOC 48% i.Tr. Levering over hele landet. Vi svarer gjerne på dine henvendelser. Blokk: 15kg For pizzaer og varme retter: Gastronomi og grossist
1 kg Sommerost

1 kg Sommerost

Ost produsert av gjetere som driver med transhumans. Disse gjetere og deres flokker tilbringer 3 måneder om sommeren i høye fjell i Pyreneene, i høyder fra 1000 til 2300 m. Den tilstedeværende floraen er unik og gir en aroma, en fruktig smak som er helt spesiell. Vi leverer over hele Frankrike.
Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'auvergne - Oster
VEGAN ØKO Ost - NATUR eller HVITLØK

VEGAN ØKO Ost - NATUR eller HVITLØK

Oppdag våre økologiske VEGAN-oster uten forsinkelse. Ønsker du å introdusere et nytt utvalg av VEGAN-oster til kundene dine? Ikke nøl med å kontakte oss for eventuelle informasjonsforespørsel.
Tradisjonell Campanelle - Håndlaget Pasta

Tradisjonell Campanelle - Håndlaget Pasta

Pakking: - 240 grams pose Ingredienser: - Durum hvete mel* (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Vann * Allergifremkallende ingrediens
Rochefort Ost - Fino Verde

Rochefort Ost - Fino Verde

3kg Rochefort (med Basilikum)
Dona Amélia Ost - Tilgjengelige vekter: 0,5 kg.

Dona Amélia Ost - Tilgjengelige vekter: 0,5 kg.

Som matriark ga Dona Amelia navnet sitt til en ost med alle essensene, med en myk tekstur og en behagelig myk og langvarig smak.
CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.
Floreffe Ost - Utvalg (modnet lenger)

Floreffe Ost - Utvalg (modnet lenger)

2,3 kg Floreffe også tilgjengelig i: - 350 g brød
100 % italiensk håndlaget pasta - Paccheri

100 % italiensk håndlaget pasta - Paccheri

100% italiensk bronsepresset håndverkspasta
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
100% eikenøtt-fôret iberisk skinke - Ren iberisk svinekjøttskinke

100% eikenøtt-fôret iberisk skinke - Ren iberisk svinekjøttskinke

Skinke laget av rene iberiske griser oppdrettet fritt i dehesa. Sertifiserte kvalitetsbiter som er produsert i henhold til iberisk standard.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
ØKOLOGISK SHEA SMØR - i pose - økologisk - naturlig

ØKOLOGISK SHEA SMØR - i pose - økologisk - naturlig

Shea-smør i en 1 kg pose, med tilgjengelighet av andre typer emballasje. Skreddersydd emballasje
CASEIFICIO MAREMMA Pecorino Blu konf. 3 kg

CASEIFICIO MAREMMA Pecorino Blu konf. 3 kg

Denne pakken med 3 kg Pecorino Blu er produsert av CASEIFICIO MAREMMA og tilbyr en unik og autentisk smak. Osten er laget med melk av høy kvalitet fra sauer og har en kremet konsistens og en sterk smak, perfekt for å akkompagnere kjøttretter og oster. Et eksklusivt tillegg til ethvert bord.
ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak av fisk og salt. Ansjos i olivenolje brukes nesten som et krydder, for å gi en unik og deilig smak til hver oppskrift de inngår i. Kombinere ansjos med andre smaker Før vi snakker om oppskrifter, her er en liste over ingredienser som passer perfekt med ansjosfileter marinert i olivenolje. Hvis du har en oppskrift som hovedsakelig bruker disse ingrediensene, kan du uten tvil legge til ansjos og lykkes hver gang: - Grønn eller svart oliven - Tomat (fersk, knust, cherrytomat...) - Kapers - Grillede paprika - Squash - Poteter - Mozzarella- og fetaost - Hardkokt egg, majones eller omelett - Hvitløk.